044 209 91 25 079 869 90 44
Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
Foods to Fight Cancer
ISBN/GTIN

Foods to Fight Cancer

What to Eat to Reduce your Risk
BuchKartoniert, Paperback
Verkaufsrang41909inGesundheit
CHF29.90

Beschreibung

Dr Richard B¿veau, PhD in Biochemistry, is a leading authority in cancer research. He is director of the Molecular Medicine Laboratory and holder of the Claude-Bertrant Chair in Neurosurgery at the University of Montreal Hospital Centre. He has authored over 240 peer-reviewed medical papers, as well as the best-selling Foods to Fight Cancer.

Dr Denis Gingras, PhD in Psychology, has worked for years at the forefront of science and literature. He spent 15 years working as a cancer researcher in the Hematology-Oncology Department of Sainte-Justine Hospital in Montreal, during which time he and co-wrote Foods to Fight Cancer, inspired by research into the cancer-preventative potential of molecules found in certain vegetables.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-0-241-27434-7
ProduktartBuch
EinbandKartoniert, Paperback
Erscheinungsdatum01.03.2017
Seiten240 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 182 mm, Höhe 231 mm, Dicke 22 mm
Gewicht832 g
Artikel-Nr.29086863
KatalogBuchzentrum
Datenquelle-Nr.21896293
WarengruppeGesundheit
Weitere Details

Über den/die AutorIn