044 209 91 25 079 869 90 44
Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
What Mrs. Fisher Knows about Old Southern Cooking, Soups, Pickles, Preserves, Etc
ISBN/GTIN

What Mrs. Fisher Knows about Old Southern Cooking, Soups, Pickles, Preserves, Etc

BuchKartoniert, Paperback
Verkaufsrang49768inEssen und Trinken
CHF48.90

Beschreibung

This vintage book contains a comprehensive cookbook on old-style southern cooking, including recipes for soups, pickles, preserves, and more. Containing a wealth of simple, clear recipes for a range of interesting and delectable traditional southern dishes, this text will be of considerable utility to the discerning food enthusiast with a penchant for southern American dishes. It would make for a great addition to any kitchen collection. The sections of this book include: 'Preserving and Canning Food: Jams, Jellies and Pickles'; 'What Mrs. Fisher Knows about Southern Cooking', 'Maryland Beat Biscuit', 'Egg Rolls', 'Breakfast Cream Cake', 'Waffles for Breakfast', 'Flannel Cake', 'Sally Lund', etcetera. Abby Fisher was awarded two medals at the San Francisco Mechanics' Institute Fair, 1880, for the best pickles and sauces, as well as for the best assortment of jellies and preserves. This text is being republished now in an affordable, modern edition complete with a new introduction on home cooking.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-4086-6594-7
ProduktartBuch
EinbandKartoniert, Paperback
Erscheinungsdatum29.02.2008
Seiten78 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 140 mm, Höhe 216 mm, Dicke 5 mm
Gewicht111 g
Artikel-Nr.5232559
KatalogBuchzentrum
Datenquelle-Nr.3656622
Weitere Details

Über den/die AutorIn