044 209 91 25 079 869 90 44
Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
Fun Science Experiments with Cooking
ISBN/GTIN

Fun Science Experiments with Cooking

9 - 11 J.
BuchGebunden
Verkaufsrang6903inJugendsachbücher
CHF45.90

Beschreibung

Cooking is a great way to learn about science. The fun of cooking is experimenting and then examining the results using all our senses--and science is about exactly the same things. In this fun volume, readers explore a variety of unique recipes that combine the worlds of food and science--which are more intertwined than readers might think. From sugar crystal lollipops to jiggling jelly, this volume has plenty of exciting recipes for readers to explore. Helpful sidebars and achievable step-by-step instructions are paired with vivid illustrations to fully immerse budding chefs in culinary science.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-5383-9650-6
ProduktartBuch
EinbandGebunden
Erscheinungsdatum30.07.2024
Seiten32 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 218 mm, Höhe 282 mm, Dicke 8 mm
Gewicht358 g
Mindestalterab 9 Jahren
Artikel-Nr.51245035
KatalogBuchzentrum
Datenquelle-Nr.46112830
Weitere Details

Über den/die AutorIn