044 209 91 25 079 869 90 44
Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
The French Bakery Cookbook
ISBN/GTIN

The French Bakery Cookbook

Over 85 Authentic Recipes That Bring the Boulangerie into Your Home
BuchGebunden
Verkaufsrang4632inEssen und Trinken
CHF38.90

Beschreibung

Featuring 85+ exceptional baked goods from acclaimed French bakeries around the world, this cookbook gives you everything you need to master the art of French baking right at home.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-64643-446-6
ProduktartBuch
EinbandGebunden
ErscheinungslandUSA
Erscheinungsdatum05.03.2024
Seiten256 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 211 mm, Höhe 261 mm, Dicke 33 mm
Gewicht1178 g
Artikel-Nr.49751903
KatalogBuchzentrum
Datenquelle-Nr.44101769
Weitere Details

Über den/die AutorIn

Kimberly Zerkel is a freelance writer originally from Joplin, Missouri. After a decade of living in Paris, where she obtained a Master's Degree in Comparative Literature and Translation Studies from The Sorbonne, she returned to the United States to reside in San Francisco, California. It was there where she discovered her love of all things food, wine, and hospitality. She is a contributor to the San Francisco Chronicle and Represent Collaborative, amongst other publications. She currently resides back in her hometown of Joplin.

Weitere Produkte von Zerkel, Kimberly