044 209 91 25 079 869 90 44
Notepad
The notepad is empty.
The basket is empty.
Free shipping possible
Free shipping possible
Please wait - the print view of the page is being prepared.
The print dialogue opens as soon as the page has been completely loaded.
If the print preview is incomplete, please close it and select "Print again".
The New Sacher Cookbook
ISBN/GTIN

The New Sacher Cookbook

Favorite Austrian Dishes
BookHardcover
Ranking49814inEssen und Trinken

Details

ISBN/GTIN978-3-85431-380-9
Product TypeBook
BindingHardcover
LanguageEnglish
Weight328 g
Article no.2650129
CatalogsZeitfracht
Data source no.053640226
Product groupEssen und Trinken
More details

Author

Alexandra Gürtler, geboren 1975, absolvierte nach der Matura die Tourismusschule Modul in Wien und studierte anschließend an der Fachhochschule für Tourismus Management. Alexandra Gürtler sammelte u. a. Berufserfahrung im New World Harbour View Hotel, Hong Kong, und im St. Regis Hotel, New York; seit 2001 ist sie Geschäftsführerin der Sacher Hotels Betriebsges.m.b.H.Christoph Wagner, 1954 - 2010, hat mit seinen Essays, Kolumnen und zahlreichen Kochbuch-Bestsellern zur österreichischen Küche die Kultur des Essens und Genießens nachhaltig beeinflusst. Darüber hinaus verfasste er kulturhistorische Werke und literarische Kriminalromane.

More products from Gürtler, Alexandra