044 209 91 25 079 869 90 44
Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
Heritage Baking
ISBN/GTIN

Heritage Baking

Recipes for Rustic Breads and Pastries Baked with Artisanal Flour
E-BookEPUBDRM AdobeE-Book
Verkaufsrang49768inEssen und Trinken
CHF4.50

Beschreibung

Here is a go-to resource for bakers of all skill levels who love new information and techniques that lead to better loaves and more flavor. These 45 foolproof recipes for delicious, nutritious, good-for-the-gut breads and pastries star a wide range of artisanal flours that are now readily available to home bakers. These flours add layers of flavor and texture, and combined with a natural starter and long fermentation, make these baked goods enjoyable even by those who have difficulty with gluten. In-depth master tutorials to starter, country loaves, and adjusting recipes for different flours are paired with step-by-step photography sequences that help visual learners get these fundamentals just right. Including recipes for one-of-a-kind rolls, scones, muffins, coffee cake, cookies, brownies, and more, this is a new take on baking for the home baker's cookbook canon.
Weitere Beschreibungen

Details

Weitere ISBN/GTIN9781452168326
ProduktartE-Book
EinbandE-Book
FormatEPUB
Format HinweisDRM Adobe
Erscheinungsdatum01.07.2018
Seiten224 Seiten
SpracheEnglisch
Artikel-Nr.5965608
KatalogVC
Datenquelle-Nr.2397388
Weitere Details

Reihe

Über den/die AutorIn

Ellen King is co-owner and head baker at Hewn. She lives in Evanston, Illinois.

Weitere Produkte von King, Ellen