044 209 91 25 079 869 90 44
Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.

River Cafe Pocket Books: Puddings, Cakes and Ice Creams

Puddings, Cakes and Ice Creams
BuchKartoniert, Paperback
Verkaufsrang49814inEssen und Trinken
CHF16.80

Beschreibung

This definitive collection of pudding recipes brings together some of the best puddings from the River Cafe, beautifully packaged with a striking design by the award-winning designer of the Guardian Berliner, in a handy paperback format.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-0-09-191439-4
ProduktartBuch
EinbandKartoniert, Paperback
Erscheinungsdatum01.07.2006
Seiten176 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 121 mm, Höhe 220 mm, Dicke 10 mm
Gewicht280 g
Artikel-Nr.4052501
KatalogBuchzentrum
Datenquelle-Nr.17614681
Weitere Details

Über den/die AutorIn

Ruth Rogers and Rose Gray created the Michelin-starred River Cafe in 1987 and wrote their first book, The River Cafe Cookbook, in 1995. It was a game-changing Italian cookery manual and a global bestseller, which they followed with several more bestselling cookbooks. In 2010, shortly before Rose's death, they were appointed MBE. Many of the new generation of renowned chefs, such as April Bloomfield, Samuel and Samantha Clark and Jamie Oliver, began their careers in the kitchens of the River Cafe.