044 209 91 25 079 869 90 44
Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
Farming
ISBN/GTIN

Farming

Growing the food that feeds us
BuchGebunden
Verkaufsrang25134inBiologie
CHF38.90

Beschreibung

Arranged geographically, Farming explores the many types of farms and farming that exist today. Marvel at the vast corn and soybean fields of Ontario, much of it used for animal feed to support Canada's beef industry; learn about nomadic pastoralism in low rainfall areas such as Somalia, where herders move camels, cattle, sheep, and goats in search of grazing; explore the wineries and vineyards in Bordeaux, where more than 700 million bottles of wine are produced each year; and see how freshwater prawns are harvested for export in the watery deltas of Bangladesh.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-83886-255-8
ProduktartBuch
EinbandGebunden
Erscheinungsdatum14.04.2023
Seiten224 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 298 mm, Höhe 220 mm, Dicke 27 mm
Gewicht1434 g
Illustrationen200 photographs; 200 Illustrations, unspecified
Artikel-Nr.49084746
KatalogBuchzentrum
Datenquelle-Nr.43203335
WarengruppeBiologie
Weitere Details

Über den/die AutorIn