044 209 91 25 079 869 90 44
Notepad
The notepad is empty.
The basket is empty.
Free shipping possible
Free shipping possible
Please wait - the print view of the page is being prepared.
The print dialogue opens as soon as the page has been completely loaded.
If the print preview is incomplete, please close it and select "Print again".

PhänoMINT Küchen-Experimente

Wissenschaft zum Anfassen - ab 8 J.
BookPaperback
Ranking1371inJugendsachbücher

Description

Was passiert, wenn Base und Säure sich mischen? Und warum verdoppelt sich der Pizzateig durch Hefe? Die PhänoMINT Küchen-Experimente erklären spielerisch leicht die wissenschaftlichen Phänomene, die wir täglich beim Kochen und Backen erleben und führen Kinder so ganz nebenbei an Naturwissenschaften heran.
More descriptions

Details

ISBN/GTIN978-3-96455-087-3
Product TypeBook
BindingPaperback
Publishermoses. Verlag
Publishing date01/07/2020
Series no.PhänoMINT
Pages80 pages
LanguageGerman
Weight312 g
Article no.42278218
CatalogsZeitfracht
Data source no.201360532
Product groupJugendsachbücher
More details

Series

Author

Recommendations

Customers who bought this, also bought