044 209 91 25 079 869 90 44
Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
The Vegan Baker
ISBN/GTIN

The Vegan Baker

More than 50 delicious recipes for vegan-friendly cakes, cookies, bars and other baked treats
BuchGebunden
Verkaufsrang49768inEssen und Trinken
CHF28.90

Beschreibung

A collection of 50 delicious recipes for vegan-friendly baked treats, from cakes to cookies and bars. *Also appeared in July Buyer's Notes*
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-84975-863-5
ProduktartBuch
EinbandGebunden
ErscheinungslandVereinigtes Königreich
Erscheinungsdatum08.08.2017
SpracheEnglisch
MasseBreite 235 mm, Höhe 228 mm, Dicke 16 mm
Gewicht746 g
Illustrationen100 col photographs
Artikel-Nr.29675490
KatalogBuchzentrum
Datenquelle-Nr.21810845
Weitere Details

Über den/die AutorIn

Dunja Gulin trained at the Natural Cooking School in her native Croatia. For seven years she has been a cooking teacher and chef in Zagreb, has contributed to a number of healthy cookbooks in Croatia and is the author of a popular book on vegan breakfasts. She is also the author of Raw Food Kitchen, Fermented Foods and Forever Falafel for Ryland Peters & Small. She has hosted cooking workshops and demonstrations in Minneapolis, USA and Kent, UK.